Sorteer op:Mascot

Mascot

Mascot produceert werkkleding en veiligheidsschoenen van hoge kwaliteit voor zowel mannen als vrouwen. Mascot beschikt over een breed productassortiment waarin u gegarandeerd mooie werkkleding, veiligheidsschoenen en andere producten vindt. Mascot levert al jaren veiligheidskleding, schoenen en gewone werkkleding voor alle branches en bedrijven. Het assortiment van Mascot is gericht op professionals en medewerkers op het gebied van service, transport en industrie. Met de juiste Mascot werkkleding voelt u zich prettiger op uw werkplek. Voor Mascot staat kwaliteit voorop en daarom worden goede stofkwaliteiten gebruikt. Mascot heeft alleen de beste kleding, gericht op comfort, pasvorm, kwaliteit en design. Mascot biedt producten aan die bij uw behoeften passen, ongeacht uw beroep. Of u nu werkkleding zoekt waarin u zich kunt beweging, waarin u warm blijft of die zeer slijtvast is: bij Mascot vindt u wat u zoekt.

Tested to Work

Alle producten van Mascot worden gemaakt vanuit de slogan Tested to Work. Al de werkbroeken, werkjassen, veiligheidsschoenen en andere producten zijn volledig getest. Mascot gebruikt laboratoriumtests, gebruikstest, kwaliteitscontroles en vele andere tests bij het kiezen van stoffen voor veiligheidskleding en werkkleding. De kleding is uiterst duurzaam en functioneel met doordachte details. De werkbroeken van Mascot zijn verkrijgbaar in drie lengtematen, zodat u precies de juiste maat kunt bestellen. Maakt kennis met het uitgebreide assortiment aan winddichte en waterdichte jassen, functionele onderkleding, shirts met lange en korte mouwen en natuurlijk de gecertificeerde S1P en S3 veiligheidsschoenen. De veiligheidsschoenen van Mascot kenmerken zich door een lange levensduur en een bijzonder hoog loopcomfort.

Mascot werkkleding bedrukken

Mascot werkkleding biedt niet alleen veiligheid aan uw medewerkers tijdens werkzaamheden, maar is daarnaast ook uitermate geschikt om reclame te maken voor uw bedrijf en het herkenbaar maken van uw medewerkers. Dit zal ervoor zorgen dat de naamsbekendheid van uw bedrijf wordt vergroot. Bij HSG Promotions heeft u de mogelijkheid om de Mascot werkkleding te laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Wij bieden standaard een bedrukking aan op de borst en/of op de rug.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01