Kleur
Prijs

t/m

Merk
Sweaters

Sweaters

Maak u personeel herkenbaar en geef ze passende bedrijfskleding. Denk hierbij ook na over de verschillende seizoenen. Zo is in de zomer een T-shirt heel fijn, maar in de wintermaanden wordt een sweater zeker gewaardeerd op de werkvloer. Sweaters zijn perfect voor de koudere wintermaanden. HSG Promotions heeft werkkleding voor iedereen. Dit betekent niet alleen werkkleding voor dames en heren, maar ook werkkleding voor professionals in de meest uiteenlopende vakgebieden. Ieder bedrijf kan betrouwbare en hoogwaardige sweaters wel gebruiken. Werksweaters zijn geschikt voor iedere denkbare sector. Of u nu horecaonderneming, schildersbedrijf, luchtvaartmaatschappij of supermarktketen heeft, sweaters zijn in de winter heerlijk warm en geschikt voor alle branches.

Sweaters bedrukken

Alle sweaters uit ons ruime aanbod kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of zelf gekozen tekst. Door een ruim aanbod van verschillende maten kan elk persoon dragen waarin hij of zij zich prettig voelt en comfortabel in kan werken. Het bedrukken van werkkleding of bedrijfskleding voor uw personeel zorgt er niet alleen voor dat uw personeel er netjes bijloopt, maar zorgt er ook voor een professionele uitstraling en herkenbaarheid van uw bedrijf. Zo is het meteen duidelijk bij wie klanten terecht kunnen met vragen of problemen.

Truien bestellen

Bij HSG Promotions kunt u makkelijk en snel sweaters met logo bestellen. U kunt bij ons eenvoudig de maten, de kleur en de drukpositie kiezen. Mocht u hulp nodig hebben bij de zoektocht naar de perfecte sweater voor u, twijfel dan niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers. Met onze sweaters weet u zeker dat u er op kantoor en in ieder magazijn netjes en professioneel uit zal zien. Naast sweaters vindt u bij ons op de website ook werkbroeken en diverse andere werkkleding zodat u een complete werkoutfit voor uw medewerkers kunt samen stellen. Stel dus gemakkelijk uw complete outfit samen op onze website!