Ontmoet het team

Onze collega’s zetten zich dagelijks in om uw wensen om te zetten naar het beste resultaat. Zij helpen u graag met al uw vragen op het gebied van relatiegeschenken en werkkleding. Ook werken in ons team? Neem dan een kijkje bij de vacatures!

dores Dores Tielemans
Verkoop
nicole Nicole Witters
Verkoop
michiel Michiel Bastiaansen
Verkoop/Designer
jolanda Jolanda van Helvoirt
Boekhouding
job Job Kerstens
Verkoop
marcel Marcel Thijs
Hoofd drukkerij
maartje Maartje Tielemans
Allround medewerker
xavi Xavi
Kantoorhond

 

Over ons

Professioneel

Professionaliteit staat bij HSG Promotions hoog in het vaandel. Wij zijn een enthousiast en hecht team, met ruim 25 jaar ervaring. Persoonlijk contact en flexibiliteit vinden wij erg belangrijk. Onze gespecialiseerde medewerkers hebben veel ervaring met de in- en verkoop van relatiegeschenken. Al jaren nemen wij een toonaangevende positie in op de Europese markt. Wij streven ernaar om u zo snel en doeltreffend mogelijk te helpen bij het maken van uw keuze. Of u nu kiest voor een standaardoplossing of een custom made product, wij verzorgen het hele proces van begin tot eind. Onze producten voldoen aan de complexe Europese wet- en normgeving waardoor wij garant staan voor de kwaliteit van uw product.

Creatief

HSG Promotions vindt het belangrijk dat u verrast wordt door onze artikelen. Wij streven ernaar om concepten te ontwikkelen die onderscheidend zijn en passen bij uw doelstelling. Een relatiegeschenk of promotieartikel heeft pas echt een verrassingselement wanneer u de juiste snaar weet te raken. Hierbij willen wij u graag assisteren door u met grote passie te helpen bij het maken van uw keuze. Creativiteit maakt het verschil wanneer u met een product een boodschap over wilt brengen. Ons ontwerpteam gaat samen met u opzoek naar een geschenk dat volledig past bij de behoeften van uw bedrijf of organisatie. Met de juiste invalshoek is de impact van een bedrukt relatiegeschenk erg groot, zonder dat u daar veel in hoeft te investeren. Wij helpen u graag met het vinden van die juiste hoek!

Ons streven

Wij willen onze producten toegankelijk maken voor alle bedrijven, groot en klein. Hierdoor zijn onze bedrukte en onbedrukte producten al te bestellen vanaf lage aantallen en tegen aantrekkelijke prijzen. HSG Promotions maakt het voor u mogelijk om met een klein budget een zo breed mogelijk publiek te bereiken. Onze communicatie houden wij graag zo transparant mogelijk. Daarnaast werken wij graag in goede samenwerking, zowel met collega’s als met onze klanten en leveranciers. Vragen worden dan ook altijd snel opgepakt en aan u teruggekoppeld.

Onze producten

Binnen ons ruime en unieke assortiment kan bijna alles voorzien worden van een bedrukking, borduring of gravering. Van relatiegeschenken tot luxe geschenksets en bedrijfskleding, al onze producten zijn geschikt voor zakelijke doeleinden. Voor iedere branche, doelgroep en gelegenheid bieden wij een geschikt artikel.

Neem contact met ons op

Bewijs dat u geen robot bent
Error 404