Categorieën
Kleur
Prijs

t/m

Merk


Werkschoenen

Werkschoenen

Werkschoenen zien er tegenwoordig een stuk anders uit dan vroeger. Vroeger herkende iedereen de degelijke zwarte werkschoenen en bruine veiligheidsschoenen direct. Dat is tegenwoordig heel anders. Een van de nieuwste trends is de safety sneaker, ook wel de sneaker werkschoenen genoemd. Dit is een werkschoen die nagenoeg niet te onderscheiden is van gewone sneakers met verder een stalen neus. Bij HSG Promotions vindt u werkschoenen in alle soorten en maten. Ons assortiment is zorgvuldig opgebouwd. Voor iedere voet en voor iedere beroepsgroep bieden wij geschikte en juiste werkschoenen aan. Er bestaan verschillende veiligheidsnormeringen van de werkschoenen. Iedere beroepsgroep heeft zijn eigen normering. Binnen ons assortiment hebben we de werkschoenen normeringen SB, S1, S1P, S2 en S3.

Hoe weet u welke veiligheidsklasse u nodig hebt?

SB is laagste veiligheidsklasse. Deze schoenen zijn enkel uitgerust met een veiligheidsneus van staal, composiet, aluminium of glasvezel en schokdemping in de hak (volgens de EN 345 norm). De S1 werkschoenen zijn hetzelfde als de SB norm, maar deze hebben antistatische eigenschappen en moeten verplicht een gesloten hiel hebben. De S2 norm is gelijk aan de S1 werkschoenen, maar deze schoenen zijn daarnaast ook nog waterbestendig. S3 is de hoogste veiligheidsklasse binnen de werkschoenen en hebben een veiligheidsneus, antiperforatie tussenzool, zijn waterbestendig, hebben schokdemping in de hak, een gesloten hiel en antistatische eigenschappen.

Werkschoenen bestellen

U kunt makkelijk werkschoenen bestellen bij HSG Promotions. Doordat er steeds meer nadruk komt te liggen op het uiterlijk en het loopcomfort van de schoenen, is er de laatste tijd ook meer aandacht gekomen voor damesschoenen. Naast werkschoenen voor heren hebben we daarom ook dames werkschoenen en uniseks schoenen. Deze zijn geschikt voor zowel heren als dames. Bij eventuele vragen of specifieke wensen, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder in uw zoektocht naar de perfecte werkschoenen voor u.