Kleur
Prijs

t/m

MerkBodywarmers

Bodywarmers

Een bodywarmer is een handig kledingstuk. Met een bodywarmer beschermt u uzelf tegen de kou, wind en regen. De bodywarmers beschikken over een gewatteerde voering die u lekker warm houdt in de wintermaanden. Op deze manie kunt u ondanks dat u de meest barre weersomstandigheden trotseert, toch langer comfortabel doorwerken. Een bodywarmer is perfect om te dragen als tweede laag over een T-shirt of over een shirt met lange mouwen. Doordat een bodywarmer mouwloos is, behoudt u tijdens het werken een optimale bewegingsvrijheid. Verder is een bodywarmer voorzien van vele handige zakken, zoals borstzakken en steekzakken.

Bodywarmers bedrukken

Bij HSG Promotions is het mogelijk om de bodywarmers te laten bedrukken in één tot vier kleuren. De meest voorkomende plekken waar de opdruk geplaatst wordt zijn de borst en/of rug. U kunt uw logo, bedrijfsgegevens of een slogan op de bodywarmers laten drukken. Door de bodywarmers te laten bedrukken, creëert u een professionele uitstraling voor uw werknemers. Daarnaast zal uw logo door veel mensen gezien worden, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zal toenemen.  Naast dat de bedrukte bodywarmers perfect zijn om te gebruiken als werkkleding, zijn de bodywarmers natuurlijk ook gewoon te gebruiken als casual kleding. Wanneer het in de lente of zomer net te koud is om zonder jas op pad te gaan, is een bodywarmer bedrukken een goed alternatief.

Ruim assortiment

HSG Promotions biedt u een ruim assortiment aan verschillende bodywarmers van verschillende merken. Zo vindt u bij ons de merken Dassy en Mascot. Ook heeft u de keuze uit verschillende modellen en kleuren. Bodywarmers behoren tot de meest favoriete werkkleding van een groot aantal vakmensen. Uw armen blijven vrij waardoor u in elke werksituatie vrijuit kan bewegen. Vooral voor medewerkers die buiten aan de slag moeten, zijn de bodywarmers een uitkomst. Het bestellen van de bodywarmers met bedrukking is al mogelijk vanaf 1 stuk.