Kleur
Prijs

t/m

Merk

Polo's

Bedrukte polo’s

Wanneer u als bedrijf formaliteit wilt uitstralen, zijn bedrukte polo’s uitermate geschikt. Polo’s zijn ideaal om te dragen tijdens evenementen of beurzen en stralen net wat meer representativiteit uit dan een regulier shirt. Daarnaast beschikken de polo’s over een goede kwaliteit. De stof van een polo is per definitie wat duurzamer dan die van een normaal T-shirt. Zo zorgt u ervoor dat u en uw bedrijf er netjes en verzorgd bijlopen, wat de aandacht voor uw bedrijf zal verhogen. Ook voor op de werkvloer kan het goed zijn om met zijn allen dezelfde kleding te dragen. Op deze manier wordt u meer een eenheid en zorgt u ervoor dat iedereen op gelijke voet met elkaar staat.

Polo’s bedrukken

Alle polo’s kunnen bij ons bedrukt worden. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of zelf gekozen tekst. Bedrukte polo’s zijn de beste keuze als u op zoek bent naar werkkleding voor uw bedrijf. De meeste mensen laten de bedrukking plaatsen op de borst en/of rug. Wanneer u de polo’s heeft laten bedrukken, adviseren wij om de polo’s niet te wassen op een temperatuur hoger dan 40°C. Een opdruk van uw logo op werkkleding is een goede manier om de herkenbaarheid van uw bedrijf te vergroten. Uw logo zal door veel mensen gezien worden, waardoor uw naamsbekendheid zal toenemen.

Ruim assortiment

Bij HSG Promotions vindt u een ruim assortiment aan polo’s van de beste kwaliteit. Wij beschikken over polo’s van verschillende merken, zoals Mascot. De polo’s zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Polo’s kunnen in diverse bedrijfssectoren worden ingezet. Kleedt bijvoorbeeld uw magazijnmedewerkers aan met een bedrukte polo of uw winkelmedewerkers. Natuurlijk kunnen de polo’s ook gebruikt worden voor in uw vrije tijd. U kunt de polo’s al bestellen vanaf 1 stuk. Bij vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.