Kleur
Prijs

t/m

Merk


Werkbroeken

Werkbroeken

 

Werkbroeken

Een bedrukte werkbroek mag natuurlijk niet ontbreken in uw werkoutfit. Bij HSG Promotions vindt u een breed assortiment aan werkbroeken met zowel korte als lange broeken. Onze werkbroeken zijn van uitstekende kwaliteit. Bij het kopen van een werkbroek kunt u zichzelf afvragen of u gaat voor een lange of korte broek. In onze steeds warmer wordende zomers kan het voor het personeel veel comfortabeler zijn om een korte broek op het werk te dragen. Tijdens de winterperiode is het uiteraard weer fijner om de lange variant te dragen. Het is bij een werkbroek erg belangrijk dat deze comfortabel zit. Daarom is het fijn dat bij ons de werkbroeken in de meest uiteenlopende maten besteld kunnen worden.

Werkbroeken bedrukken

De werkbroeken kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of afbeelding. Doordat veel mensen uw bedrijfslogo zullen zien, zal de naamsbekendheid van uw bedrijf snel zal toenemen. Dit zal zorgen voor veel nieuwe klanten. Bij HSG kunnen de werkbroeken in vele kleuren besteld worden. De werkbroeken kunnen onder andere gebruikt worden door bouwvakkers, schilders, timmermannen en tuinmannen. Vaak hebben verschillende beroepen een voorkeur voor een bepaalde kleur. Zo kiezen hoveniers vaak voor een groene/zandkleurige broek. Automonteurs daarentegen kiezen vaak weer voor een blauwe broek.

Werkbroeken met Cordura stof

Om slijtage tegen te gaan, beschikken een aantal van de werkbroeken over een extra Cordura stof. Deze wordt voornamelijk aangebracht bij de handzakken en kniestukken. Dit heeft te maken met dat op die plaatsen sneller slijtage op kan treden. In de handzakken worden vaak zware of scherpe gereedschappen meegedragen. De Cordura stof bij de kniezakken is voornamelijk bedoeld om slijtage tegen te gaan wanneer er met regelmaat op de knieën wordt gewerkt of er veelvuldig gebogen wordt. Door de Cordura stof zullen de broeken langer meegaan. De werkbroeken kunnen al besteld worden vanaf één stuk, zowel bedrukt als onbedrukt.