Kleur
Prijs

t/m

Merk


T-shirts

T-shirts

Bij HSG Promotions vindt u moderne T-shirts die beschikken over een comfortabele pasvorm en een optimale bewegingsvrijheid. T-shirts zijn ideaal voor wanneer de temperaturen weer stijgen. Met de T-shirts uit ons assortiment kunt u moeiteloos een uniforme werkoutfit samen stellen voor uw team. Wij hebben T-shirts die geschikt zijn voor dames en heren in verschillende kleuren. U vindt op onze website zowel shirts die u kunt dragen in lagen als T-shirts die op zichzelf goed staan bij uw werkbroek. Doordat de shirts vocht absorberend zijn, blijven de shirts aangenaam om te dragen tijdens warme zomerdagen. De T-shirts kunnen worden ingezet in vele sectoren en maken zich ideaal door de samenstelling, de verschillende kleuren en de vele maten.

T-shirts met bedrukking

Bij HSG Promotions is het mogelijk om de T-shirts te laten voorzien van een mooie bedrukking. U kunt hiervoor kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of zelf gekozen tekst. Veel voorkomende plekken om uw logo op het T-shirt te laten bedrukken zijn op de borst of op de rug. De rug opdruk is vaak een stuk groter en wordt vaak in combinatie met de linker- of rechterborst bedrukt. De mouw kan ook bedrukt worden, maar dit is een erg kleine opdruk. De voorkant van het shirt kan natuurlijk bedrukt worden met een groot logo of grote afbeelding.

Shirts met logo

Het is een goed idee om uw logo op de shirts te laten drukken. Op deze manier zet u uw naam wat meer in het licht en zal u meer opvallen. Zo zal de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker toenemen. De bedrukking kan bestaan uit één tot vier kleuren. De T-shirts kunnen al besteld worden vanaf één stuk, zowel bedrukt als onbedrukt. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!