Categorieën
Kleur
Prijs

t/m

Merk
Werkjassen

Werkjassen

Een goede werkjas is onmisbaar voor wanneer u of uw medewerkers regelmatig buiten of in een koele omgeving werken. Er zijn verschillende soorten werkjassen verkrijgbaar. Bij HSG Promotions vindt u een uitgebreid assortiment aan werkjassen die u beschermen tegen alle weersomstandigheden. Zo is er voor iedereen een geschikte werkjas te verkrijgen. De jassen hebben een basiskleur, zoals blauw, zwart of grijs, maar zijn ook verkrijgbaar in meer opvallende kleuren of een basiskleur in combinatie met een opvallendere accent kleur. Als u in een bepaalde branche werkt, is het belangrijk om te kijken naar de veiligheidseigenschappen van de jas. Hierdoor kunt u de perfecte jas vinden die past bij het werk dat u doet en u zo altijd gebruik maakt van de meest veilige werkjas.

Werkjassen met bedrukking

Alle werkjassen uit ons assortiment kunnen voorzien worden van een mooie bedrukking. De jassen kunnen op de rug en/of borst bedrukt worden. Door de werkjassen te laten bedrukken, geeft u uw werknemers een nog professionelere uitstraling. Een bedrijfsjas is geschikt voor verschillende beroepen. Als u bijvoorbeeld aan de weg werkt, is het belangrijk dat u zich warm aankleedt en dat u ook goed zichtbaar bent. Doordat uw medewerkers de bedrukte werkjassen aan hebben, zal de naamsbekendheid van uw bedrijf snel vergroot worden doordat uw bedrijfslogo door vele mensen gezien zal worden.

Werkjacks bestellen

Bij HSG Promotions kunt u eenvoudig en snel de werkjacks met logo bestellen. De werkjassen kunnen al besteld worden vanaf één stuk. De werkjassen zijn gemaakt van sterke materialen en bieden u daarom een goede bescherming tijdens uw werkzaamheden. De werkjassen zijn zo ontworpen dat deze u een representatieve uitstraling geven. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. We helpen u graag verder bij uw zoektocht naar de perfecte werkjas.