Kleur
Prijs

t/m

MerkVesten

Vesten

Een goed werkvest is voor de meest uiteenlopende werkzaamheden erg fijn om te dragen. Bij HSG Promotions vindt u werkvesten van bekende merken zoals Mascot, waardoor u verzekerd bent van een zeer goede kwaliteit. Onze werkvesten zitten erg comfortabel en bieden een optimale bewegingsruimte. Bovendien zijn de vesten ook lekker warm voor tijdens de koude wintermaanden. De vesten zijn geschikt voor zowel dames als heren. Met een comfortabel werkvest bent u altijd aangenaam herkenbaar. Werkvesten zijn ideaal om over een T-shirt te dragen en kunnen dienen als vervanging voor een werkjas. De keuze aan vesten is eindeloos, waardoor wij voor ieder bedrijf en iedere werknemer een passend vest hebben.

Werkkleding

Werkkleding is de bedrijfskleding die het meeste gebruikt wordt. De kleding wordt veel gebruikt op de bouw of bij werkzaamheden aan de weg, maar natuurlijk ook bij bedrijven zoals de hovenier, stukadoor of klusjesman. Werkkleding is er niet alleen voor de uitstraling, maar het heeft ook een hele belangrijke functionele functie. Zo zijn de werkvesten erg stevig en kunnen ze wel tegen een stootje. Hierbij geldt ook nog het belangrijke aspect van veiligheid. U wilt dat u en uw personeel te herkennen zijn. De werkvesten bevatten vaak handige zakken. Zo kunt u al uw spullen goed opbergen. De vesten kunnen al besteld worden vanaf één stuk.

Vesten bedrukken

De vesten kunnen gepersonaliseerd worden door deze te laten bedrukken met uw eigen logo of tekst. Dit creëert een professionelere uitstraling voor u en uw medewerkers. U zult op deze manier gemakkelijker te herkennen zijn voor uw klanten. Wanneer de werkvesten buiten worden gedragen, krijgt uw bedrijf daarbij ook direct meer naamsbekendheid. De bedrukking kan geplaatst worden op de borst, rug of mouw. Twijfel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft.