Kleur
Prijs

t/m

Merk


Overalls

Overalls

Met een goede overall bent u als vakman van top tot teen beschermd. Overalls bieden de functionaliteit van een werkbroek en werkvest in één. Een overall als werkkleding of bedrijfskleding is in veel branches niet weg te denken. Denk hierbij aan branches zoals de techniek, bouw, offshore of een beroep in de agrarische sector. In welke sector u ook werkzaam bent, wij hebben de geschikte overall voor u. Bij HSG Promotions vindt u een zeer ruim assortiment aan overalls in verschillende kleuren, merken en maten. Zo hebben wij overalls van het bekende merk Mascot. Al onze overalls zijn comfortabel en functioneel. Sommige overalls uit ons assortiment zijn voorzien van kniezakken om kniestukken toe te voegen voor extra comfort tijdens het werken. De kniestukken zorgen ervoor dat u minder snel last krijgt van uw knieën wanneer u hier veel op steunt gedurende de dag.

Overalls met logo

Als u of uw werknemers werken in een overall dan is het vaak belangrijk dat ze te herkennen zijn als medewerker van uw bedrijf. Daarom is het handig om de overalls te laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Logo’s worden op overalls vaak op de borst en de rug gedrukt. Vaak wordt er gekozen voor een combinatie van een borstlogo en een webadres op de rug. De overalls kunnen bedrukt worden in één tot vier kleuren. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de overalls onbedrukt te bestellen.

Overalls met naam

Veel bedrijven wassen hun bedrijfskleding gezamenlijk. Daarom kan het handig zijn om uw eigen naam op de overall te laten drukken. Dit is namelijk erg makkelijk met het uitsorteren van de was. Daarnaast zorgt een persoonsnaam op de overall ook voor een teamgevoel. Iedereen kan elkaar namelijk bij de naam aanspreken. Ook voor klanten is het prettig om de naam van de medewerkers te kunnen zien. Door overalls te bedrukken, zal uw bedrijfsnaam door veel mensen gezien worden. Hierdoor zal de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker toenemen.