Schildersbroek

\"\"HSG Bedrijfskleding biedt u een ruim assortiment aan werkkleding speciaal ontwikkeld voor onder andere schilders, metselaars en stukadoors. Deze bedrijfskleding van hoge kwaliteit is geschikt voor vrijwel alle werkomstandigheden. Onze schilderskleding bezit een eigentijdse uitstraling met een stoere styling. Geavanceerd design wordt gecombineerd met precies de juiste functionaliteit. Onze schilderbroeken zijn ideaal voor u en uw werknemers en zijn onmisbaar tijdens het uitoefenen van werkzaamheden en klussen.

De schildersbroeken kunnen bij HSG bedrukt worden met uw bedrijfslogo. Ook een borduring kan op de schilderkleding geplaatst worden door HSG Bedrijfskleding. De gepersonaliseerde werkkleding zorgt voor een representatief uiterlijk zodat er tevens reclame gemaakt wordt voor uw bedrijf. De collectie is met zorg en aandacht ontwikkeld voor intensief gebruik. Ook na vele wasbeurten blijft onze te bedrukken schilderkleding representatief en functioneel.

De schilderbroek heeft een perfecte pasvorm en verbazingwekkend werkcomfort. U kunt op de website www.hsg-bedrijfskleding.com terecht voor het bezichtigen van ons uitgebreid aanbod aan werkkleding zoals schilder broeken en andere schilderskleding. Naast de schilderbroek hebben we ook bijbehorende T-shirts, polo’s, korte werkbroeken en Amerikaanse overalls voor schilders en stukadoors.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Schildersbroek? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01