Solden bodywarmer Mascot

HSG Bedrijfskleding heeft een ruim assortiment aan bodywarmers. Een bodywarmer is een soort jas, maar dan zonder mouwen. Bodywarmers worden in veel branches gedragen omdat het een comfortabel kledingstuk is waar goed in gewerkt kan worden. HSG Bedrijfskleding is dealer voor vele topmerken waaronder Mascot. Mascot is een familiebedrijf dat bedrijfskleding en veiligheidsschoenen produceert en ontwikkelt.

De Solden bodywarmer van Mascot is lekker warm door de bontvoering en bontkraag, heeft een binnenzak met ritssluiting en inwendig telefoonzakje en heeft diverse uitwendige zakken met klep voor goede opbergmogelijkheden. U kunt de waterafstotende Solden bodywarmer door ons laten voorzien van een gepersonaliseerde opdruk. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de naam en het logo van uw bedrijf goed in zicht zijn op de gepersonaliseerde Solen bodywarmer van Mascot.

U kunt op onze website www.hsg-bedrijfskleding.com ons geheel assortiment aan bodywarmers en andere bedrijfskleding bezichtigen en bestellen tegen scherpe prijzen.

\"\"Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Solden bodywarmer Mascot? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01