Lasschort

In bepaalde branches is beschermende werkkleding onmisbaar. Tijdens bepaalde omstandigheden moet het lichaam goed worden beschermd tegen letsels en verwondingen. Laskleding is erg belangrijk in bepaalde bedrijfstakken. Tijdens het lassen wordt er gewerkt met hete machines en materialen. Vandaar dat werknemers gemakkelijk verwondingen op kunnen lopen. Laskleding beschermt het lichaam optimaal tijdens het werken. Een lasschort is een schort dat gedragen kan worden tijdens het lassen met als doel het bovenlichaam te beschermen.

Lasprotectie kan bij HSG Bedrijfskleding gemakkelijk online worden besteld. Op de website www.hsg-bedrijfskleding.com vindt u ons ruim assortiment aan te bedrukken lasschorten. Wij bedrukken bedrijfskleding met uw eigen bedrijfslogo en/of bedrijfsnaam. De bedrukte laskleding is heel comfortabel zodat de drager in alle comfort en veiligheid zijn/haar werk kan uitvoeren.

De meeste lasschorten met opdruk worden gemaakt van leder. Dat komt omdat leer de eigenschap heeft dat het nagenoeg niet smelt.  Laat uw lasschorten bedrukken door HSG Bedrijfskleding, de dealer van laskleding! Wij helpen u graag verder met het zoeken naar de perfecte werkkleding voor u en uw werknemers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Lasschort? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01