Denim broek

Een denim broek is een broek gemaakt van een stevige katoensoort. Tegenwoordig worden denim broeken gezien als alledaagse kleding maar ook als werkkleding. HSG Bedrijfskleding biedt u een ruim aanbod aan denim werkbroeken en andere spijkerkleding. Deze broeken zitten zeer comfortabel en zijn stevig waardoor de denim broeken lang mee zullen gaan. Op www.hsg-bedrijfskleding.com vindt u ons geheel assortiment aan werkbroeken zoals spijkerbroeken en denim broeken van topmerken als Brams Paris.

De Brams Paris werkbroeken zijn net als onze andere denim broeken ideaal als bedrijfskleding. Door het grote vrije oppervlak kunnen wij de jeans uitstekend voorzien van een bedrukking of borduring met gegevens van uw bedrijf zoals een bedrijfsnaam en logo. De bedrukte denim broeken zorgen voor een representatief uiterlijk en maken reclame voor uw bedrijf zonder daar zelf extra moeite voor te hoeven doen. Vandaar dat de te bedrukken Denim broeken van HSG Bedrijfskleding onmisbaar zijn in iedere branche.

\"\"Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Denim broek? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01