Caps borduren

Caps behoren zonder enige twijfel tot de meest populaire relatiegeschenken en promotiemiddelen. Dat komt doordat een cap een mooie uitstraling heeft, zeer functioneel is en leuk is als gadget. U kunt gratis en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen en wij kunnen u een borduurvoorbeeld toesturen. Blijkt dat borduren toch niet de juiste optie is, omdat het niet het gewenste resultaat zal opleveren of om welke reden dan ook, dan zullen wij dat u zeker adviseren. Goed en eerlijk advies is voor uzelf maar zeker ook voor ons van groot belang. Wij kunnen vrijwel alle caps, petten en mutsen voorzien van een borduursel naar uw eigen wens. Onze goedkope caps kunt u bestellen op onze website. Wij bieden u uitstekende kwaliteit, snelle levering en zeer scherpe prijzen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Caps borduren? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01