BATA Werkschoenen

BATA is de grootste schoenenfabrikant ter wereld en is marktleider in de Benelux op het gebied van industriële schoenen. Bata ontwikkelt en produceert voetbescherming van hoge kwaliteit. Deze schoenen zijn zeer geschikt voor diverse beroepsmatige toepassingen met veiligheidsnormen. De veiligheidsschoenen van het merk BATA beschermen en ondersteunen de voeten optimaal. Zo kunnen uw werknemers in alle comfort en veiligheid hun werk uitoefenen.

Bata produceert veiligheidsschoenen die door de perfecte pasvorm de beste ondersteuning bieden. Tevens heeft Bata werkschoenen geproduceerd die comfortabel zitten en daarnaast ook perfect passen in de eigentijdse schoenenkast. Ook bieden we u werkschoenen met optimale slipweerstand en schoenen met extra ondersteuning. De werkschoenen van Bata kunnen bij HSG Bedrijfskleding besteld worden tegen scherpe prijzen. U kunt de veiligheidsschoenen online bestellen op www.hsg-bedrijfskleding.com.

HSG Bedrijfskleding is de dealer van het merk Bata en levert de Bata veiligheidsschoenen in regio Veldhoven en Eindhoven. Voor bedrijfskleding zoals werkschoenen en werklaarzen bent u bij ons aan het goede adres! Gepersonaliseerde Bata werkschoenen zijn onmisbaar voor elke bedrijfstak!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor BATA Werkschoenen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01