Sorteer op:

Truien

Truien

Wilt u op de werkvloer een representatieve uitstraling hebben? Laat dan de werktruien waarin uw personeel werkt bedrukken en kom ook op de koudere dagen van het jaar goed voor de dag! Bij HSG Promotions vindt u een ruim assortiment aan degelijke werktruien die tijdens uiteenlopende werkzaamheden gedragen kunnen worden. In ons assortiment vindt u zowel werktruien voor dames als heren, die altijd zeer comfortabel zitten. Ook bieden de truien u optimale bewegingsruimte, zodat u zonder belemmeringen uw werkzaamheden kunt verrichten. Zo zijn onze werktruien bijvoorbeeld uitstekend geschikt voor in de bouw. De werktruien kunnen besteld worden in meerdere maten, kleuren en designs. We hebben truien met capuchon, verstelbare kraag of volledige ritssluiting.

Werktruien personaliseren

Alle werktruien uit ons assortiment kunnen gepersonaliseerd worden door middel van een mooie bedrukking. Dit creëert een professionele uitstraling voor u en uw medewerkers. Door een de werktruien te bedrukken, zult u eenvoudiger te herkennen zijn voor uw klanten en wanneer de werktruien buiten gedragen worden, krijgt uw bedrijf ook direct meer naamsbekendheid. Uw logo, bedrijfsnaam of afbeelding kan op tal van plekken op de werktruien bedrukt worden. Denk hierbij aan de borst, rug of mouw. Ook kunt u variëren met de grootte en zelfs dezelfde trui op meerdere plekken bedrukken.

Truien bestellen

Bij HSG Promotions kunt u makkelijk en snel truien met logo bestellen. Voor iedere branche kunt u wel truien bestellen. Of u nu in het magazijn werkt, achter de computer of als zelfstandige professional, wij bieden u een breed aanbod aan truien die passen bij iedere werkdag. De truien zijn voorzien van praktisch zakken zodat u uw telefoon en gereedschappen goed kunt opbergen. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. We helpen u graag verder via de chat, mail of telefoon.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01