Sorteer op:

Er zijn geen producten gevonden.

Tricorp

Tricorp

Tricorp is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is op het gebied van werkkleding. Werkkleding is bij Tricorp meer dan kleding waar u vies en vuil van wordt tijdens het werken. Tricorp beschikt over kleding waarmee iedere professional in de meest uiteenlopende vakgebieden gekleed kan worden. De werkkleding van Tricorp is robuust, fraai vormgegeven, veilig en comfortabel. In vele beroepen is het belangrijk en zelfs verplicht om werkkleding te dragen. Denk hierbij aan de bouw, industrie en logistiek. Goede werkkleding beschermt tegen koude weersomstandigheden en voorkomt bovendien ook ongelukken en blessures. De werkkleding van Tricorp is zowel geschikt voor mannen als vrouwen. Of het nu gaat om T-shirts, polo’s, sweaters of broeken: Tricorp biedt het allemaal aan.

Werkkleding bedrukken

Het is mogelijk om de Tricorp werkkleding te laten bedrukken. Bij het bedrukken van werkkleding zijn er vele mogelijkheden, wat de werkkleding perfect maakt om te bedrukken. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of zelf gekozen tekst. Wat betreft de opdrukpositie zijn er vele mogelijkheden. Door werkkleding te laten bedrukken, maakt u uw werknemers herkenbaar en maakt u ook nog eens reclame voor uw bedrijf. Zo zal de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker toenemen.

Ruim assortiment

HSG Promotions beschikt over een ruim assortiment aan Tricorp werkkleding. Tricorp staat bekend om zijn trendy en comfortabele werkkleding die ook nog eens voldoet aan de strengste normeringen. Het allerbelangrijkste bij Tricorp is dat de werkkleding perfect moet passen. Optimale bewegingsvrijheid in combinatie met sterke materialen staat bij Tricorp centraal. Met de werkkleding van Tricorp kunt u het beste uit iedere werkdag halen! U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft. We helpen u graag verder met uw zoektocht naar de perfecte werkkleding via de chat, mail of telefoon.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01