Sorteer op:Dassy

Dassy

Dassy is één van de populairste werkkleding merken. Tegenwoordig is de werkkleding van Dassy niet meer weg te denken op de werkvloer. Bedrijfskleding, vooral in de werkzaamheden in de bouw, moet natuurlijk stevig en degelijk zijn naast het praktische. Ook moet bedrijfskleding representatief zijn. U en uw werknemers vertegenwoordigen tenslotte uw bedrijf in de uitvoering van uw werkzaamheden. Bij HSG Promotions vindt u een ruim assortiment aan Dassy werkkleding. U vindt bij ons Dassy werkbroeken, werktruien en werkvesten, maar ook bodywarmers, T-shirts en nog veel meer. Daarnaast heeft u bij ons de mogelijkheid om de werkkleding te laten bedrukken in één tot vier kleuren. Zo zal er altijd wat te vinden zijn in ons assortiment wat aansluit bij uw wensen.

Belangrijke waarden van Dassy

Er zijn vier belangrijke waarden waar Dassy naar streeft: kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en design. Doordat kwaliteit een hoge prioriteit is en het tot in de puntjes moet kloppen, heeft Dassy de productie in eigen handen. Van begin ontwerp tot eindproduct, alles staat onder toezicht. Dit zorgt ervoor dat Dassy kan voldoen aan kwalitatief uitstekende werkkleding. De werkkleding van Dassy is gemaakt van diverse materialen en stoffen die voldoen aan de strengste eisen. Doordat Dassy de volledige productie in eigen hand heeft, kan zij inspelen op vragen en vernieuwingen uit de markt om zo in ontwikkeling te blijven.

Functionele en comfortabele werkkleding

Bij werkkleding spelen zowel functionaliteit als draagcomfort een grote rol. Dassy begrijpt dit en werkt met verschillende professionals om zo elke keer weer tot het perfecte product te komen.  Daarnaast staat duurzaamheid hoog in het vaandel bij Dassy. Kwalitatieve werkkleding is duurzame werkkleding! Door de kleding te verstevigen op plekken waar het nodig is en door kwalitatieve stoffen te gebruiken, creëert Dassy kwalitatieve werkkleding. Dassy vertrouwt erop dat de werkkleding hierdoor langer meegaat. Dassy zorgt ervoor dat u gezien mag worden. Dankzij het ruime assortiment waarvan de meeste producten verkrijgbaar zijn in meerdere kleuren, is er voor ieder wat wils. Hierdoor kunt u uw nieuwe Dassy werkoutfit zelf samenstellen en ervoor zorgen dat het past binnen de bedrijfskleur en huisstijl.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01