ATLANTA WERKBROEK MASCOT

Een werkbroek zit comfortabel en zorgt tevens voor extra veiligheid. De Atlanta werkbroek is van het merk Mascot en is ideaal als bedrijfskleding. Mascot is een internationaal familiebedrijf dat veiligheidsschoenen en werkkleding ontwikkelt en produceert. HSG Bedrijfskleding is dealer van het merk Mascot. Mascot heeft een ruim assortiment bedrijfskleding en gecertificeerde veiligheidskleding. De Atlanta werkbroek van Mascot heeft een uiterst behaaglijke kwaliteit van puur katoen, een lage taille en eigentijds model.

U vindt op onze website www.workwear.be het uitgebreid assortiment  van Mascot werkbroeken. De Atlante werkbroek Mascot is verkrijgbaar in meerdere kleuren en maten. Zo vindt u bij ons altijd de werkbroek die bij u, uw bedrijf en uw werknemers past. Het volledige Mascot assortiment kunt u door HSG Bedrijfskleding met vestigingen in Veldhoven en Lommel laten voorzien van een persoonlijke opdruk of borduring. Zo kunt u de Atlanta werkbroek bedrukken met de gegevens van uw bedrijf en een pakkende promotietekst voor een representatief uiterlijk.

Tevens wordt er reclame gemaakt voor uw bedrijf met de bedrukte Atlanta werkbroek van Mascot. Het is dus een goede zet om uw werknemers te voorzien van een Atlanta werkbroek of andere bedrijfskleding van Mascot. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers als u graag hulp heeft met het zoeken naar de juiste werkkleding of als u vragen en/of opmerkingen heeft over de te bedrukken Atlanta werkbroek Mascot.

 

Neem contact met ons op

Error 404