Trinidad sweater Mascot

U bent opzoek naar een comfortabele sweater als bedrijfskleding voor uzelf of voor uw werknemers? U bent bij HSG Bedrijfskleding aan het juiste adres! Wij bieden u een ruim aanbod aan sweaters en vesten van verschillende topmerken. De Trinidad sweater is van het merk Mascot. Mascot is een familiebedrijf dat werkkleding en veiligheidsschoenen ontwikkelt en produceert. De producten van Mascot kunnen door ons worden voorzien van een persoonlijke opdruk of borduursel.

HSG Bedrijfskleding is dealer voor het merk Mascot in regio Eindhoven en Veldhoven. Ons aanbod aan Mascot sweaters is te vinden op de website www.hsg-bedrijfskleding.com. De Trinidad sweater van Mascot is een warme sweater met lange mouwen, geschikt voor de dagelijkse uitdagingen. De Trinidad sweater kan worden voorzien van een opdruk met de gegevens van uw bedrijf voor een representatief uiterlijk. Omdat de Trinidad sweater met opdruk zeer comfortabel is, zullen uw werknemers de bedrukte sweater vaak dragen waardoor uw bedrijfsnaam vaak onder ogen komt.

De Trinidad sweaters met opdruk vergroten uw naamsbekendheid en zorgen voor meer comfort. Vandaar dat de sweaters onmisbaar zijn in veel verschillende branches. De bedrukte Trinidad sweater van Mascot is een allround product voor diverse werksituaties en kan online besteld worden op onze site. Hier kunt u tevens terecht met vragen en/of opmerkingen over een van onze producten.

\"\"Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Trinidad sweater Mascot? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01