Thermo sok

Met thermokleding bedoelen we de kledingstukken die ervoor zorgen dat het lichaam op de juiste temperatuur blijft tijdens alle weersomstandigheden. De kleding is sterk ademend, vochtregulerend, sneldrogend en extra warm. Hierdoor kunnen uw werknemers ook in de winter hun werk blijven uitoefenen in alle comfort. De thermo sok is een werksok die zeer comfortabel zit en ervoor zorgt dat uw voeten lekker warm blijven.

Thermo sokken kunt u online bestellen op onze website www.hsg-bedrijfskleding.com. Hier kunt u ons geheel assortiment aan voetbescherming bezichtigen. Zowel werkschoenen als werklaarzen als sokken en kousen kunt u eenvoudig en voordelig online bestellen. HSG Bedrijfskleding is dealer in regio Eindhoven en Veldhoven. De comfortabele thermosokken zijn onmisbaar voor veel werknemers!

Laat u verrassen en inspireren door ons aanbod aan thermosokken en andere werksokken. De thermosok is van zeer goede kwaliteit en zal de voeten van u en uw werknemers optimaal beschermen tijdens koude winterdagen. HSG Bedrijfskleding heeft vestigingen in Veldhoven en Lommel en kan de werkkleding voorzien van een eigen bedrijfslogo en een promotietekst voor een representatief uiterlijk.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Thermo sok? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01