Textiel borduren

Bent u opzoek naar een bijzondere manier om uw bedrijf optimaal te promoten? Wat dacht u van het borduren van uw bedrijfskleding met een 3D borduursel? Op deze manier zal uw logo er uitspringen! Promotioneel textiel zorgt ervoor dat uw bedrijf bekender wordt en onder de aandacht blijft. 3D borduren is een techniek die resultaten oplevert die uw bedrijf, sportclub of vereniging een professionele uitstraling kunnen geven. Wij geven u advies op maat en helpen u graag met het meedenken over de juiste afmetingen van uw logo, de beste plaats en de meest geschikte bedrijfskleding. HSG Bedrijfskleding is uw totaal leverancier voor alle werkkleding, bedrijfskleding en promotionele kleding. Van het borduren van rugnummers op sportkleding tot het borduren van koksvesten: wij kunnen vrijwel al het textiel borduren!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Textiel borduren? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01