Stropdassen

Een stropdas is kledingstuk dat bestaat uit een lang stuk stof dat op een speciale manier om de nek geknoopt moet worden. Stropdassen worden vooral door heren gedragen maar tegenwoordig wordt de vrouw steeds vaker met een stropdas gespot. De das is meestal gemaakt van polyester, katoen of zijde en wordt traditioneel over een overhemd gedragen. Wij bieden u luxe stropdassen, kwaliteitsstropdassen maar ook goedkope stropdassen en eenvoudige stropdassen.

Stropdassen zijn ideale relatiegeschenken omdat ze goed kunnen worden voorzien van een opdruk of borduring zoals een bedrijfslogo met de naam van uw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat uw naam goed in zicht is op de gepersonaliseerde stropdas zodat de naamsbekendheid van uw bedrijf automatisch vergroot. Een stropdas kan ook worden gebruikt als relatiegeschenk. Vaak wordt de stropdas dan verkocht in een luxe doosje dat ook gepersonaliseerd kan worden. Onze stropdassen en onze andere accessoires ideaal voor u en uw werknemers!

In verschillende branches zoals de horeca en catering branche worden stropdassen dagelijks gedragen als bedrijfskleding. De representatieve stropdas kan besteld worden op onze website www.hsg-bedrijfskleding.com. Daar kunt u de dassen online bestellen tegen scherpe prijzen. HSG Bedrijfskleding is de dealer van stropdassen en andere werkkleding!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Stropdassen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01