Spijkerhemd

Spijkerstof, ook wel denim, is een bijzonder sterke katoenen stof. Vandaar dat veel werkkleding gemaakt wordt van spijkerstof. Brams Paris is een van onze topmerken op het gebied van spijkerkleding. Veel verschillende kledingstukken kunnen gemaakt worden van spijkerstof. Zeer populair als bovenkleding is het spijkerhemd. HSG Bedrijfskleding biedt u een ruim assortiment aan spijkerhemden geschikt als bedrijfskleding. Bezoek onze website www.hsg-bedrijfskleding.com voor het bezichtigen van ons compleet aanbod.

HSG Bedrijfskleding is gespecialiseerd in het bedrukken van bedrijfskleding met bedrijfsgegevens zoals de naam en het logo van het bedrijf. Op deze manier zal uw bedrijfsnaam goed in zicht zijn op de denim spijkerhemden van uw werknemers zodat er uw bedrijf gepromoot wordt. De bedrukte spijkerhemden zorgen voor een representatief uiterlijk. Bent u geïnteresseerd in een denim werkhemd als bedrijfskleding voor u en uw werknemers? U kunt het geheel assortiment van Brams Paris bestellen op onze site tegen scherpe prijzen.

\"\"Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Spijkerhemd? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01