Spijkerbroek voor bouw

Bent u werkzaam in de bouw en bent u opzoek naar geschikte bedrijfskleding? Wij bieden u een ruim assortiment aan werkkleding gerelateerd aan de bouw branche. Wij hebben voor u een overzicht gemaakt van enkele spijkerbroeken die uiterst geschikt zijn voor de bouw. De spijkerbroeken zijn gemaakt van denim, een bijzonder sterke katoenen stof die niet snel kapot zal gaan. De werkbroeken zijn van uitstekende kwaliteit en hebben perfecte pasvormen zodat uw werknemers hun werk uit kunnen oefenen in alle comfort.

Spijkerkleding zoals spijkerbroeken kan door ons eenvoudig voorzien worden van een logo en/of promotietekst van uw bedrijf voor optimale promotie. Brams Paris is een van onze topmerken op het gebied van spijkerbroeken voor de bouw. Met de verkoop van meer dan een miljoen spijkerbroeken per jaar, heeft Brams Paris een dominante marktpositie. U kunt op onze website www.hsg-bedrijfskleding.com terecht voor het bekijken van ons geheel assortiment aan te bedrukken spijkerbroeken voor de bouw. De perfecte werkbroek met opdruk vindt u bij HSG Bedrijfskleding!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Spijkerbroek voor bouw? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01