Spijkerblouse

Een bijzonder sterke katoenen stof is spijkerstof, ook wel denim genoemd. Veel kledingstukken worden gemaakt van spijkerstof. Zo zijn er ook spijkerblouses. HSG Bedrijfskleding biedt u een ruim assortiment aan spijkerkleding zoals spijkerblouses van topmerken als Brams Paris. De spijkerblouse is van zeer goede kwaliteit en zit comfortabel. Het is daarom een goed idee om uw werknemers te voorzien van een spijkerblouse als bedrijfskleding.

HSG Bedrijfskleding kan werkkleding voorzien van een eigen opdruk zoals de gegevens van uw bedrijf. Op deze manier zal de bedrukte spijkerblouse zorgen voor uitstraling en voor extra promotie. De bedrukte spijkerblouse is ideaal voor alle branches en kan eenvoudig en voordelig besteld worden op www.hsg-bedrijfskleding.com. Uw naamsbekendheid zal vergroten met de denim blouse met opdruk en tevens zullen uw werknemers in alle comfort hun werk uit kunnen oefenen.

\"\"



Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Spijkerblouse? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

Personalisatie



HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01