Spijker korte broek

Veel kledingstukken worden gemaakt van spijkerstof omdat het een bijzonder sterke katoenen stof is. De spijkerkleding van HSG is daarom zeer stevig, van goede kwaliteit en zeer comfortabel. HSG Bedrijfskleding biedt u een ruim assortiment aan korte spijkerbroeken van merken zoals Brams Paris. Deze korte broeken van spijkerstof, zijn ideaal voor het werken tijdens warmere dagen. De spijker korte broek is ideaal voor u en uw werknemers.

HSG Bedrijfskleding is gespecialiseerd op werkkleding en het bedrukken ervan. Vandaar dat wij de spijker korte broeken gemakkelijk kunnen voorzien van uw bedrijfsgegevens. De bedrukte spijker short zal ervoor zorgen dat uw naam vaak in zicht is waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf aanzienlijk zal vergroten. De korte spijkerbroeken en bermuda\'s van spijkerstof met opdruk zorgen voor een representatief uiterlijk en zijn eenvoudig en voordelig te bestellen op onze website www.hsg-bedrijfskleding.com. Verras uw werknemers met bedrijfskleding van kwaliteit!

\"\"Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Spijker korte broek? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01