Slipover

Een slipover, ook wel bekend als debardeur of spencer, is een mouwloos vestje dat meestal is gebreid. Oorspronkelijk wordt de slipover geassocieerd met een wat ouderwets burgerlijke kledingstijl. Tegenwoordig zien we de slipover steeds vaker verschijnen, ook bij de jongere generatie. De slip-over wordt vrijwel altijd gedragen over een overhemd, soms in combinatie met een stropdas. Ook bij de vrouwen is de slipover een populair kledingstuk. 

Het mouwloos kledingstuk kan worden voorzien van een opdruk of borduursel met bijvoorbeeld de naam en het logo van uw bedrijf. Vandaar dat de slipover perfect inzetbaar is als bedrijfskleding. Ook als relatiegeschenk is de te bedrukken spencer leuk om te geven. HSG Bedrijfskleding zorgt ervoor dat uw bedrijfsgegevens goed in zicht zijn op de gebreide slipover zodat uw bedrijfsnaam vaak onder ogen zal komen, wat natuurlijk erg gunstig is voor de naamsbekendheid. Vandaar dat we in het bedrijfsleven ook vaak de slipover met logo terugvinden. Zo is de debardeur met opdruk ideaal als chauffeurskleding maar ook als golfkleding. De golf spencer kunnen wij evenals alle chauffeurskleding compleet naar eigen wens bedrukken of borduren.

Bent u opzoek naar een bedrijfskleding waar zowel u als uw klanten, personeel en relaties iets aan hebben? De gepersonaliseerde slipover is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren zodat u kunt kiezen voor de slipovers die het beste bij uw relaties en uw bedrijf passen. Bent u opzoek naar een slipover met V-hals? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons geheel assortiment aan bedrijfskleding en ander promotioneel textiel is te bezichtigen op onze website.
\"\" Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Slipover? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01