Ronda werkbroek Mascot

Werkbroeken zijn broeken die comfortabel zitten en veiligheid bieden. Deze broeken zijn ideaal tijdens het uitvoeren van bepaalde werkzaamheden. Er zijn verschillende soorten werkbroeken zoals thermobroeken, bermuda’s en shorts. De Ronda werkbroek heeft veel verschillende vakken zoals verstelbare kniezakken, voorzakken en versterkte spijkerzakken met extra zakken en lussen voor gereedschap. De broek heeft ergonomisch gevormde broekspijpen en een pasvorm met lage taille en voorgevormde tailleband.

HSG Bedrijfskleding is dealer voor het merk Mascot in regio Eindhoven. Het volledig assortiment van Mascot kunt u door ons laten bedrukken met een eigen opdruk zoals de naam en het logo van uw bedrijf en eventueel een promotietekst voor een representatief uiterlijk. Op onze website www.hsg-bedrijfskleding.com kunt u de Ronda werkbroek van Mascot eenvoudig en voordelig bestellen.

De te bedrukken Ronda werkbroek van het merk Mascot is ideaal voor uw werknemers en is onmisbaar tijdens het uitoefenen van bepaalde klussen en werkzaamheden. De Ronda werkbroek zit zeer comfortabel zodat uw werknemers geen hinder ondervinden tijdens het werken. Tevens beschermt de Ronda werkbroek Mascot uw werknemers optimaal.

\"\"Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Ronda werkbroek Mascot? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01