Rhodos werkbroek Mascot

Mascot is een familiebedrijf dat bedrijfskleding en veiligheidsschoenen ontwikkelt en produceert. HSG Bedrijfskleding is dealer voor het merk Mascot in regio Veldhoven en Eindhoven. De Rhodos werkbroek is een broek van het merk Mascot. De broek is licht, comfortabel en gemaakt van slijtvast materiaal. De werkbroek heeft meerdere zakken zodat verschillende spullen gemakkelijk mee kunnen worden genomen naar de werkplaats.

Op onze website www.hsg-bedrijfskleding.com kunt u terecht voor het bezichtigen van ons geheel assortiment aan Mascot artikelen. De Rhodos werkbroek van Mascot kunt u hier tevens online bestellen in verschillende kleuren en tegen scherpe prijzen. Wij kunnen tevens de Rhodos werkbroek voorzien van uw bedrijfsgegevens door middel van een opdruk of borduring. De naam van uw bedrijf en het logo komen dan goed in zicht op de werkbroek zodat de Rhodos werkbroek van Mascot tevens reclame zal maken voor uw bedrijf.

Het is dus een slimme zet om uw werknemers te voorzien van een bedrukte Rhodos werkbroek of een van onze andere werkbroeken met opdruk. De werkbroek met opdruk is zeer comfortabel, van goede kwaliteit en verhoogt tevens uw naamsbekendheid door de goede opdruk. HSG Bedrijfskleding is expert op het gebied van werkkleding en helpt u daarom ook graag verder! Neem gerust contact op met een van onze medewerkers indien u vragen en/of opmerkingen heeft.

\"\"Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Rhodos werkbroek Mascot? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01