Pullover V-hals

Een pullover is een lichte, machinaal gebreide trui die meestal wordt gedragen over een overhemd. Vandaar de benaming pullover. Een pullover lijkt op een sweatshirt en kan een V-hals hebben of een ronde hals. De trui met lange mouwen bedekt volledig het bovenlichaam en houdt op deze manier het lichaam lekker warm. Vandaar dat een pullover onmisbaar is tijdens koude dagen. De pullover zit zeer comfortabel en is zowel bij de mannen als vrouwen populair. 

Als visitekaartje van een bedrijf komt het op de juiste uitstraling aan. Bedrijfskleding is meestal voorzien van een opdruk met bijvoorbeeld de belangrijkste bedrijfsgegevens zoals een logo en de naam van het bedrijf. Op deze manier blijft het bedrijf onder de aandacht bij relaties en wordt er optimaal reclame gemaakt. Zo kan HSG Bedrijfskleding ook de pullover met V-hals bedrukken of borduren naar uw eigen wens. Tevens is de V-neck pullover verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat u kunt kiezen voor de kleur die uw bedrijf het beste promoot! Voor elk bedrijf en elke relatie hebben wij de geschikte pullover.

Wilt u graag dat uw personeel goed voor de dag komt en bent u opzoek naar de juiste bedrijfskleding? Wij helpen u graag een handje! De V-hals pullover met logo is ideaal tijdens de koudere dagen en is daarom ook perfect inzetbaar als chauffeurskleding of golfkleding. De te bedrukken chauffeurskleding is net als alle pullovers en sweaters met bedrukking te bezichtigen op onze website. Hier kunt u de gepersonaliseerde pullover met V-hals eenvoudig en voordelig bestellen. Het is een slimme zet om uw relaties te verrassen met een pullover als bedrijfskleding. Een goede uitstraling en een vergroting van uw naamsbekendheid zijn het gevolg.

\"\"


Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Pullover V-hals? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01