PU Stretch regenpak

\"\"Sommige bedrijven krijgen veel te maken met verschillende weersomstandigheden omdat er veel buiten gewerkt moet worden. Vandaar dat regenpakken onmisbaar zijn in bepaalde branches. Regenpakken zijn waterdichte pakken die bedoeld zijn als bescherming tegen regen. Regenkleding is speciaal behandelde kleding die zorgt dat regendruppels niet kunnen doordringen. Het is belangrijk dat de regenkleding niet in de weg zit tijdens het werken en tevens moet de kleding comfortabel zijn. De regenkleding moet goed ventileren en natuurlijk bestand zijn tegen de regen. Het PU Stretch regenpak is een comfortabel regenpak dat het lichaam en kleding beschermt tegen de regen.

Onze regenkleding slijt niet snel waardoor de kleding nog lange tijd mee zal gaan. De bedrijfskleding kan door HSG Bedrijfskleding worden voorzien van een eigen opdruk zoals een bedrijfslogo met een pakkende promotietekst. De gepersonaliseerde regenkleding zorgt voor een representatief uiterlijk en maakt reclame voor uw bedrijf. De te bedrukken PU stretch regenpakken zijn onmisbaar voor u en uw werknemers!

Bent u geïnteresseerd in onze PU stretch regenpak of in een van onze andere regenpakken? Op onze website www.hsg-bedrijfskleding.com vindt u ons uitgebreid assortiment aan regenkleding. U kunt bij ons de regenkleding online bestellen tegen scherpe prijzen. HSG is de expert op het gebied van regenkleding en andere werkkleding!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor PU Stretch regenpak? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01