Promotiekleding bedrukken

U laat ten slotte uw promotiekleding niet alleen borduren vanwege de fiscale aftrekbaarheid van de kleding. Het is toch vooral voor uw visite kaartje? Onze borduringen op promtionele kleding zijn van hoge kwaliteit en kunnen toegepast worden op allerlei soorten textiel en stoffen. Het is een slimme zet om uw promotiekleding te laten borduren omdat onze garens kleurecht zijn en wasbaar tot 95 graden Celsius, wat binnen veel branches een vereiste is. Doordat de werkkleding voorzien is van en borduursel van uw eigen logo of bedrijfsnaam, zal uw bedrijf alsmaar bekender worden met een vergroting van uw naamsbekendheid als gevolg. Vandaar dat gepersonaliseerde promotiekleding het visitekaartje is voor uw bedrijf! Bent u geïnteresseerd in het borduren van promotiekleding? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en vraag naar onze mogelijkheden. HSG Bedrijfskleding is de specialist in het borduren en bedrukken van bedrijfskleding en promotietextiel!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Promotiekleding bedrukken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01