Polypropylene overall

Een overall is een kledingstuk dat over andere kleding heen gedragen wordt. Vandaar de naam overall. Het polypropylene overall heeft een vaste capuchon en een ritssluiting. De mouwen en de pijpen van het overall zijn voorzien van elastiek zodat het overall goed om het lichaam sluit. De polypropylene overalls kunnen voorzien worden van een bedrijfslogo en de naam voor uw bedrijf voor een representatief uiterlijk. Vandaar dat het overall ideaal is als bedrijfskleding.

Bent u geïnteresseerd in het polypropylene overall met opdruk? HSG Bedrijfskleding is dealer van werkoveralls. Bekijk ons ruim aanbod aan werkoveralls op www.hsg-bedrijfskleding.com. Zo bieden wij u Amerikaanse overalls, winter overalls en rally overalls. U kunt de te bedrukken overalls van polypropylene eenvoudig en voordelig bestellen bij HSG Bedrijfskleding. Het overall is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is ideaal voor elke branche.

U kunt op onze website terecht voor het bezichtigen van ons compleet assortiment aan werkkleding. Tevens kunt u contact opnemen met een van onze werknemers indien u vragen of opmerkingen heeft over onze producten en diensten.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Polypropylene overall? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01