Planet werkschoenen

HSG Bedrijfskleding is dealer voor het merk Planet Europe in Brabant. Planet Europe ontwikkelt en produceert onder andere veiligheidsschoenen. De Planet werkschoenen zijn werkschoenen die de voeten van uw werknemers optimaal beschermen tijdens het uitoefenen van hun werk. De Planet veiligheidsschoenen zijn online te bestellen op onze website www.hsg-bedrijfskleding.com tegen scherpe prijzen.

HSG Bedrijfskleding biedt u een ruim assortiment aan Planet werkschoenen. Zo hebben we S1 veiligheidsschoenen maar ook S2 en S3 werkschoenen. De werkschoenen hebben stalen neuzen zodat de tenen goed beschermd worden wanneer er gewerkt wordt met zware machines of wanneer er de kans bestaat dat er iets op de tenen valt. We leveren ook Planet schoenen met oliebestendige zool en Planet werkschoenen met stalen tussenzool.

HSG is dealer voor het merk Planet Europe in regio Veldhoven en Eindhoven. De veiligheidsschoenen van Planet Europe kunnen net als alle andere werkschoenen en voetbescherming besteld worden bij HSG Bedrijfskleding met vestigingen in Veldhoven en Lommel. U kunt ons geheel assortiment laten voorzien van een opdruk of een borduring met uw bedrijfsgegevens zoals de naam en het logo van uw bedrijf voor extra promotie.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Planet werkschoenen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01