Parka verkeersregelaar

\"\"Verkeersregelaarskleding is kleding voor verkeersregelaars met een specifieke kleurstelling en retro-reflecterende materialen. De bovenzijde van de kleding is altijd in fluorescerend geel uitgevoerd en de onderzijde in fluorescerend oranje. Een parka is een warme jas waardoor dit een ideale werkjas is voor werknemers die buiten bezig zijn zoals verkeerregelaars. Zij kunnen in alle weersomstandigheden werken met deze parka. Een parka kenmerkt zich door een capuchon en een wat langer model dat vaak net over de billen valt.

U kunt bij  HSG bedrijfskleding verschillende verkeersregelaars parka’s bestellen tegen scherpe prijzen. HSG Bedrijfskleding is dealer voor verkeerskleding in regio Eindhoven en Veldhoven. Het volledige assortiment kunt u vinden op onze website www.hsg-bedrijfskleding.com. De parka is te bedrukken met een bedrijfslogo en de naam van uw bedrijf voor een representatief uiterlijk en voor optimale reclame.

Dit topproduct kunt u bestellen op onze website. De waterdichte ademende parka houdt gegarandeerd water en wind buiten en is voorzien van meerdere zakken zodat kleine spullen gemakkelijk kunnen worden meegenomen. De uitstekende jas voor de verkeersregelaar of transportbegeleider is ideaal voor u en uw werknemers! Neem dus snel een kijkje op onze website voor de te bedrukken parka en andere verkeersregelaarskleding.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Parka verkeersregelaar? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01