Paardrijsokken

Zoals de naam zelf al verraadt, worden paardrijsokken gedragen tijdens het paardrijden. De paardrijsokken staan meestal bekend om het ruitjes motief maar HSG Bedrijfskleding biedt u ook effen paardrijsokken. De optimale pasvorm van de sok zorgt ervoor dat uw rijlaarzen goed aansluiten waardoor wrijving wordt voorkomen. Het badstof beschermt de hiel, de tenen en de bal van de voet en geeft schokdemping. De elastiek zorgt voor extra stabiliteit en comfort.

De paardrijsokken van HSG Bedrijfskleding behoren tot het assortiment voetbescherming. Op onze website vindt u ons ruim aanbod aan voetbeschermingsartikelen zoals kousen en sokken. Ook voor werkschoenen en werklaarzen bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden veel artikelen die onmisbaar zijn in bepaalde bedrijfstakken en branches.

Bent u geïnteresseerd in de paardrijsokken? Laat u verrassen door ons ruim aanbod! Voor werkkleding en representatieve bedrijfskleding bent u bij ons aan het goede adres. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers indien u vragen en/of opmerkingen heeft over een van onze producten. Wij helpen u graag bij het zoeken naar de juiste werksokken!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Paardrijsokken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01