Orlando Cargo werkbroek Mascot

HSG Bedrijfskleding is dealer van het merk Mascot. Mascot is een bedrijf dat zowel bedrijfskleding als werkschoenen produceert en ontwikkelt. De Orlando Cargo werkbroek van Mascot heeft drievoudig gestikte naden, ruime dijbeenzakken met geïntegreerde zakken en achterzakken met klittenbandsluiting. De werkbroek zit zeer comfortabel en zorgt voor wat extra veiligheid tijdens het uitvoeren van werkzaamheden en klussen.

U kunt op onze website www.hsg-bedrijfskleding.com de werkbroeken van Mascot online bestellen. HSG Bedrijfskleding kan tevens de Orlando Cargo werkbroek voorzien van bedrijfsgegevens zoals de naam en het logo van uw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat de opdruk goed in zicht is op de bedrukte Orlando Cargo werkbroek van Mascot zodat uw naamsbekendheid automatisch zal toenemen. Er wordt optimaal reclame gemaakt voor uw bedrijf met de bedrukte werkbroeken van HSG Bedrijfskleding!

Door de hoge kwaliteit heeft de Orlando Cargo werkbroek met opdruk een lange levensduur. Tevens zit de broek zeer comfortabel en biedt de broek net iets meer veiligheid dan een broek. De werkbroek is dus ideaal voor u en uw werknemers! Bent u geïnteresseerd maar heeft u toch nog vragen en/of opmerkingen? Twijfel niet en neem gerust contact op met een van onze medewerkers! Wij helpen u graag verder.

\"\"Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Orlando Cargo werkbroek Mascot? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01