Machinaal borduren

HSG Bedrijfskleding is in staat om snel te leveren doordat wij op zestien koppen tegelijk kunnen werken. Het machinaal borduren begint met het maken van een borduurkaart. Deze kaart zorgt ervoor dat de machines uw logo zo nauwkeurig mogelijk kunnen borduren op uw bedrijfskleding of ander promotioneel textiel. Door een uitgebreide set frames zijn wij in staat om bijna alle textiel te borduren, van T-shirts tot petten en van schorten tot zweetbandjes. HSG Bedrijfskleding is gespecialiseerd in het machinaal borduren van namen of teksten op handdoeken, logo’s en afbeeldingen op promotiekleding en rugnummers op sportkleding. Wij werken met de meest moderne borduurmachines en kunnen vrijwel alles voor u borduren. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers indien u informatie heeft over machinaal borduren.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Machinaal borduren? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01