Lindos werkbroek Mascot

Werkbroeken zijn onmisbaar als bedrijfskleding. Een werkbroek beschermt het lichaam van de dragers tijdens het uitoefenen van het werk. De Lindos werkbroek van Mascot zit tevens comfortabel zodat uw werknemers geen hinder ondervinden tijdens het werken. Mascot is een internationaal familiebedrijf en ontwikkelt en produceert werkkleding en veiligheidsschoenen. De werkbroeken van Mascot zijn ideaal voor uw werknemers omdat ze comfortabel zitten, er mooi uitzien en van topkwaliteit zijn.

HSG Bedrijfskleding is dealer van het merk Mascot in regio Eindhoven en Veldhoven. HSG Bedrijfskleding kan het geheel assortiment van Mascot voorzien van een eigen bedrukking zoals de gegevens van uw bedrijf en een promotietekst of pakkende slogan. Deze representatieve werkkleding zorgen ervoor dat er reclame voor uw bedrijf wordt gemaakt doordat het logo van uw bedrijf vaak onder ogen komt. Dit heeft een vergroting van uw naamsbekendheid als gevolg!

Op de website www.hsg-bedrijfskleding.com kunt u de Lindos werkbroek van Mascot online bestellen tegen een scherpe prijs. De Lindos werkbroek met opdruk heeft ruime praktische zakken en reflectie-effecten voor extra zichtbaar. Vandaar dat de te bedrukken Lindos werkbroek Mascot onmisbaar is in veel verschillende branches.


\"\"Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Lindos werkbroek Mascot? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01