Lerida werkbroek Mascot

Werkbroeken zijn broeken die op de werkplaats gedragen worden omdat deze broeken zorgen voor extra stevigheid en/of veiligheid. Tevens zijn de werkbroeken zeer comfortabel zodat er geen hinder ondervonden wordt tijdens het werken. De Lerida werkbroek is een werkbroek waarbij de kniebeschermers er van bovenaf worden ingestoken. Door het ergonomische ontwerp biedt de werkbroek veel bewegingsvrijheid.

De Lerida werkbroek is van het merk Mascot. Mascot is een familiebedrijf dat werkkleding en werkschoenen ontwikkelt en produceert. De werkbroeken van Mascot zijn van hoge kwaliteit en hebben daardoor een lange levensduur. De Lerida werkbroek van Mascot kan worden voorzien van uw eigen bedrijfsgegevens. HSG Bedrijfskleding kan alle bedrijfskleding voorzien van de naam en het logo van uw bedrijf en eventueel een pakkende slogan.

De te bedrukken Lerida werkbroek van Mascot is ideaal! De bedrukte Mascot werkbroek biedt uw werknemers comfort en veiligheid en zorgt er tevens voor dat er reclame wordt gemaakt voor uw bedrijf zonder daar extra moeite voor te hoeven doen! U kunt op onze website www.hsg-bedrijfskleding.com de Lerida werkbroek Mascot online bestellen tegen scherpe prijzen.

\"\"Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Lerida werkbroek Mascot? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01