Kokskleding

\"\"HSG Bedrijfskleding levert werkkleding voor iedere branche. Vandaar dat u ook voor kokskleding bij ons aan het goede adres bent. Wij leveren al jaren een uitgebreid assortiment kokskleding zoals koksmutsen en koksvesten. Het volledige assortiment kokskleding kunt u bij HSG Bedrijfskleding met vestigingen in Veldhoven en Lommel bestellen. Deze kokskleding kan gemakkelijk bedrukt worden bij HSG met uw eigen bedrijfslogo. Ook een borduring kan op deze functionele werkkleding geplaatst worden door ons.

Koksmutsen voorkomen dat er haren of zweet in het voedsel komt. Deze koksmutsen dienen dus voor de hygiëne. De te bedrukken koksmutsen van HSG zijn stijlvol en nuttig, net als de koksvesten. Zowel voor heren als voor dames hebben we verschillende koksvesten. Ook hebben we rekening gehouden met de wensen voor verschillende kleuren. We produceren kokskleding met opdruk in vele moderne kleuren en stoffen. De kleding is bestand tegen het wassen op hogere temperaturen en is van uitstekende kwaliteit.

HSG Bedrijfskleding is de dealer voor kokskleding in regio Eindhoven. Bij ons kunt u de kokskleding online bestellen naar uw eigen wens. Wij zorgen ervoor dat de kleding gemaakt wordt zodat u dat wil! Bestel dus snel de kokskleding zoals koksmutsen, koksbuizen en koksknopen online bij ons tegen scherpe prijzen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Kokskleding? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01