Kleding borduren

Voor het borduren van kleding kunt u terecht bij HSG Bedrijfskleding. Wij leveren kwaliteitskleding die uw bedrijf een professionele uitstraling geeft. Vooral het borduren van werkkleding is erg populair. HSG Bedrijfskleding is specialist in het borduren en leveren van werkkleding en promotietextiel. Compleet naar uw wens kunnen wij de bedrijfskleren voorzien van bijvoorbeeld de naam en het logo van uw bedrijf. Bedrijfskleding met een geborduurd logo is het visitekaartje voor uw bedrijf. De borduring zorgt voor een exclusieve uitstraling en zorgt tevens voor reclame voor uw bedrijf. Wilt u bijvoorbeeld spjikerkleding, brandwerende kleding of fleece kleding voorzien van een persoonlijk borduursel? Onze mogelijkheden zijn enorm! Het borduren op textiel is een duurzame techniek en blijft na vele was- en strijkbeurten kleurecht.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Kleding borduren? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01