Goedkope veiligheidsschoenen

Veiligheidsschoenen zijn vaak onmisbaar tijdens bepaalde werkzaamheden en klussen. Dat komt omdat een veiligheidsschoen speciaal vervaardigd schoeisel is dat gedragen wordt ter bescherming van de voeten. De werkschoenen zijn dan ook voorzien van verharde neuzen en tussenzool. Veiligheidsschoenen zijn er in enorm veel modellen en voor veel verschillende toepassingen. Er zijn nauwelijks werkzaamheden te bedenken waarvoor wij geen werkschoenen in ons assortiment hebben! Wij leveren zowel werkschoenen voor personen die werken in de bouw, in de horeca, in de industrie of in de zorg. Wij leveren werkschoenen in diverse prijsklassen. De goedkope veiligheidsschoenen zoals onze H-Safe veiligheidsschoenen zijn van uitstekende kwaliteit en zijn ideaal als werkschoenen!

Veiligheid en duurzaamheid zijn belangrijke aspecten bij de keuze van schoeisel. Vandaar dat alle goedkope veiligheidsschoenen van HSG Bedrijfskleding voldoen aan de strengste Europese veiligheidsnormen en eisen. Werkschoenen hebben vaak veel te verduren. Ze vormen de betrouwbare bescherming tegen vallende voorwerpen en moeten letsels, verwondingen en kneuzingen voorkomen. Op andere gebieden wordt de nadruk gelegd op bijvoorbeeld antibacteriële uitrusting en slipvastheid. De laag geprijsde H-Safe veiligheidsschoenen zullen de voeten van de drager optimaal beschermen en helpen voetletsel te voorkomen. Voetbescherming bestelt u bij ons tegen scherpe prijzen en snelle levertijden.

Onze goedkope veiligheidsschoenen zijn leverbaar in hoge en lage modellen en hebben de neus en zoolbescherming. De voordelige werkschoenen voor de ambachtelijke sector, voor de horeca en voor medische beroepen zijn allemaal te bestellen bij ons. Ook voor goedkope veiligheidslaarzen bent u bij ons aan het goede adres. Bestel de werkschoenen, veiligheidsschoenen en andere voetbeschermingsartikelen tegen een scherpe prijs zodat u en uw werknemers in alle veiligheid kunnen werken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Goedkope veiligheidsschoenen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01