Fleece sweater

Bent u opzoek naar werkkleding? Dan bent u bij HSG Bedrijfskleding aan het juiste adres. Wij bieden u een ruim assortiment aan beschermende werkkleding en representatieve bedrijfskleding. Fleece kleding zijn kledingstukken met een vachtachtig uiterlijk. De fleece kleding is lekker warm en kan winddicht zijn gemaakt. Fleece kleding is ideaal voor werknemers die buiten moeten werken. Met de fleece sweater kunnen zij onder alle omstandigheden het werk uit blijven voeren.

De fleece sweater is een sweatshirt gemaakt van fleece. Fleece sweaters en truien zijn ideaal als werkkleding omdat ze comfortabel zitten en ook nog eens lekker warm zijn. In elke branche kunnen de fleece sweaters gedragen worden. Vandaar dat de fleece sweatshirts onmisbaar zijn als bedrijfskleding. Fleece kleding kan door ons worden voorzien van een eigen opdruk zoals de naam en het logo van uw bedrijf. Vandaar dat de te bedrukken fleece sweater ook kan dienen als representatieve werkkleding.

Om de koude wintermaanden met een aangenaam gevoel te trotseren, is een fleece sweater met opdruk de beste keuze. Door de borduring of bedrukking wordt er tevens reclame gemaakt voor uw bedrijf. Zo blijft uw bedrijf onder de aandacht bij het publiek en bij uw klanten. U kunt de fleece kleding zoals fleece sweaters online bestellen op onze website www.hsg-bedrijfskleding.com. HSG Bedrijfskleding is dealer in regio Eindhoven en Veldhoven en biedt u een ruim assortiment aan te bedrukken werkkleding van fleece.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Fleece sweater? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01