Chemische bedrijfskleding

Chemische bedrijfskleding is van groot belang voor werknemers die veel met chemicaliën werken of in een chemisch bedrijf werken. Ook werknemers die werken bij bedrijven die gevaarlijke stoffen verwerken en transporteren hebben speciale kleding nodig tijdens het werk, zoals bijvoorbeeld een brandweerman. Door chemische bedrijfskleding aan te trekken, wordt de werknemer beschermt tegen de schadelijke chemische stoffen die in verschillende fases voor kunnen komen, zoals vast en vloeibaar.

De chemische bestendigheidskleding kunnen bedrukt en geborduurd worden met uw bedrijfsnaam, logo of een promotietekst. De bedrukte bedrijfskleding zal vaak gezien worden door vele mensen, hierdoor zal de naamsbekendheid van uw bedrijf sterk vergroten.

Op de website www.hsg-bedrijfskleding.com kunt u de verschillende chemische bestendigheidskleding bekijken. De chemische bedrijfskleding zit comfortabel en uw werknemers zullen er zeker geen last van hebben tijdens het werk. Maak uw bedrijfskleding uniek en laat het bedrukken of borduren. Ook voor chemische werkhandschoenen bent u bij HSG aan het juiste adres!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Chemische bedrijfskleding? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01