Chauffeurshemd Dames

Buschauffeurskleding is er voor zowel mannen als voor vrouwen. Het dames hemd is ideaal voor buschauffeuses en kan goedkoop en eenvoudig besteld worden via www.hsg-bedrijfskleding.com. Het overhemd is meestal gemaakt van een dunne stof en zit zeer comfortabel. Tevens kan het dameshemd met lange of korte mouwen worden voorzien van een eigen opdruk zoals een bedrijfsnaam en een tekst. Vandaar dat het te bedrukken dames overhemd ideaal is voor reisorganisaties. Omdat buschauffeurs en touringcarchauffeurs vaak een lange tijd in de bus moeten zitten, is het van groot belang dat de te bedrukken chauffeurskleding comfortabel zit. Het dames overhemd is van goede kwaliteit en geschikt voor elke buschauffeuse.

Buschauffeurs en touringcarchauffeurs zijn bij HSG Bedrijfskleding aan het juiste adres! Van bermuda’s tot pantalons, wij bieden u een ruim assortiment aan te bedrukken chauffeurskleding. Pilothemden hebben we in diverse kleuren en met korte en lange mouwen. Voor de dames hebben we speciale getailleerde pilothemden. 55% katoen en 45% polyester. De stof is duurzaam en makkelijk te onderhouden. Van groot belang vinden wij uitstraling, duurzaamheid en draagcomfort. Op onze website kunt u tevens kleding gerelateerd aan bepaalde branches bezichtigen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Chauffeurshemd Dames? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01