CardiAid

Hartfalen is een aandoening die steeds vaker voorkomt en steeds meer slachtoffers eist. Bij 80% van de gevallen van een plotselinge hartstilstand is de oorzaak een ritmestoornis. Het geven van een elektro shock is de enige behandeling die werkt. De CardiAid is een apparaat dat met duidelijke en heldere stem uitlegt wat er in een dergelijke situatie gedaan moet worden zodat de persoon de behandelijk krijgt die hij/zij hard nodig heeft op dat moment.

De CardiAid is een AED, dit staat voor Automatische Externe Defibrillator. HSG Bedrijfskleding is dealer van dit apparaat en kan de CardiAid voorzien van een logo en/of promotietekst zodat het kan worden weggegeven aan uw relaties, klanten en/of personeel. De bedrukte CardiAid biedt de patiënt en de gebruiker optimale veiligheid en begeleidt de gebruiker van het begin tot het einde van de procedure. Zo volgt de gebruiker alle stappen die voor de patiënt van levensbelang zijn.

Bent u opzoek naar een origineel en vooral nuttig geschenk voor mensen die u dierbaar zijn? De CardiAid met opdruk is het apparaat waar u naar op zoek bent. Dit geweldige apparaat beschermt de mens tegen de gevaren die bepaalde werkzaamheden met zich mee brengen. Op onze website www.hsg-bedrijfskleding.com vindt u de te bedrukken CardiAid die u tegen een scherpe prijs kunt bestellen. In elke branche is de CardiAid onmisbaar!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor CardiAid? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01